Nibble Time - A company of Maas Intersales

   Language: dutch german english franch

Bedrijfsprofiel

Maas-Intersales is een internationaal opererend bedrijf met productiefaciliteiten over de gehele wereld.

Momenteel heeft Maas-Intersales kantoren in zowel Nederland als China.

Maas-Intersales ontwikkelt en produceerd gezondere snacks voor met name de retailmarkt, maar ook de out-of-home markt onder haar eigen merknaam: Nibble Time.

Maas-Intersales  distribueert haar Nibble Time producten over de hele wereld, maar richt zich met name op de Europese markt. 

Maas-Intersales biedt ook flexibele oplossingen voor klanten die op zoek zijn naar private label snackproducten, in welke verpakking dan ook.

Door jarenlange ervaring en kennis vande markt is Maas-Intersales in staat zich steeds verder te manifesteren binnen de bestaande markt.

Een van de belangrijke kenmerken van Maas-Intersales is de controle op de productie die wordt uitgevoerd door ervaren westers personeel. Dit is van evident belang voor het waarborgen van de kwaliteit en snelheid van produceren.

We werken met een efficient en flexibel team dat in staat is om snel en doeltreffend in te springen op nieuwe ontwikkelingen binnen de snackmarkt.

We hebben onder andere de volgende producten ontwikkeld:

NibbleTime
Nibble Time is een merk van Maas-Intersales. Nibble Time staat voor lekker snacken op een verantwoorde wijze. Nibble Time heeft inmiddels een groot assortiment snackproducten beschikbaar dus keuze genoeg! 

 

 

Drucken